“Dark” (Răul se apropie!) – Prima parte

[Review originally published in Italian, then also in English and in Spanish. Romanian translation made by Nakazaru.]

După cum am anunțat în introducere, aici este revizuirea lui Dark.

“Dark”: povestea “super originală” a unui Harry Styles violent și arogant, care o îngrozește pe Hope (numele cel mai utilizat în aceste fanfiction pentru protagonista feminină) și o obligă să iasă cu el, doar pentru a fi răscumpărat de la dragostea adevărată și, astfel, să devină o dulce mașină de orgasme.

“Dark”: acea fanfiction care cel mai probabil a fost prima care a lansat moda de Harry Bad Boy, precum și “Danger” a făcut același lucru cu Justin Bieber.

“Dark”: cea mai mare provocare a noastră!

Această fanfiction, scrisă inițial în limba engleză, a fost tradusă de mai multe ori în limba italiană, și, după cum am descoperit, a fost de asemenea tradusă și în limba română: prin urmare, datorită abilităților lingvistice lui Nakazaru, vă oferim acum versiunea în limba română a recenziei noastre.

https://www.wattpad.com/story/9645360-dark-harry-styles-ff-romanian-18%2B

Ne pasă să o menționăm pe trăducătoare: @Nicolle1DChannel. Ea a decis să ajute la răspândirea acestei povești oribile, prin urmare ar trebui să citească dece noi credem că este o romanticizare dezgustătoare de hărțuire, urmărire și relații abuzive.

Înainte de a începe, merită să ne amintim că există numeroase pagini Facebook, Twitter, și Tumblr dedicate lui “Dark”, să nu mai vorbim de trail-urile de pe YouTube!

Nu știu voi, dar mă face să râd prea mult cănd îl văd pe adevăratul Harry Styles asociat cu scrieri de genul “He was dangerous” sau “He has a dark side”: cu fața aia de copil? Haide, să nu exagerăm.

Lady R:- Apropo, primul, al treilea și al patrulea trailer îndrăznesc să profaneze două dintre cele mai frumoase melodii căntate de Little Mix. Cel puțin, al doilea folosește un cântec care are numele  “Dark” în titlu.-

De asemenea, trebuie remarcat faptul că acești trailer sunt cam toți la fel. Ah, în ultimul apar Joffrey și Tyrion Lannister (la scurt timp după 1:00): așa, complet fără sens! Oricum, chestia asta are un fandom disproporționat în spatele ei…

Câtă durere…

Revenind la această fanfiction, este interesant să remarcăm cât de mulți dintre cititorii ei o descriu ca fiind “diferită”. Da, este o poveste diferită, atât de diferită de celelalte: de fapt, Harry Styles este un maniac violent pe jumătate nebun care forțează o fată să iasă cu el și o urmărește constant.

Știți, poate înainte de 2012 existau doar fanfiction în care Harry Styles era o persoană normală, și poate că au fost drăguțe. Apoi, aceste povești de dragoste normale și sănătoase au fost devorate de neagra mare plină de Hope.

Apropo, în asta și în recenziile viitoare vom folosi porecla Hope pentru a ne referi la protagonistele stereotipate de sex feminin, deoarece acesta este numele acestui tip de personaj în multe fanfiction atroce (în special în fandomul One Direction). Acest obicei provine probabil din faptul că prenumele lui Miley Cyrus este Hope Destiny (și, de fapt, Destiny a fost folosit adesea în povești similare).

Să începem cu tortura asta.

Am vazut imediat cum grupul meu umbla prin sala aglomerata. Petrecerea devenea tot mai ocupata in noaptea aceasta, continea numersii adolescenti in stare de ebrietate.

Deci, se începe ex abrupto, direct cu scena clasică a petrecerii stereotipice între adolescenți.

Atunci am observat un barbat destul de atractiv care apare in usa de la bucatarie. Zambetul lui mi-a aprins fata, ochii caprui spumau la mine. Buzele mele au relevat un zambet timid, cand el si-a început drumul.

Zaru: -Fata mea, ce ai făcut cu consecutio temporum? Eu aici aș trebui doar să traduc, dar fraza asta chiar nu are sens… dacă trebuie să traduci la trecut, nu pune și prezentul în aceeași frază! Vai… vrei să-mi explici și mie ce înseamnă ”ochii căprui spumau la mine”? Cu ce ai tradus, cu google translate?-

Oh, ce scenariu dulce!

Protagonista noastră o văzut un tip drăguț care îi zâmbește și care nu pare bat. Ea îi zâmbește înapoi: să vedem dacă o invită să danseze.

Dar am fost putin dezamagita cand s-a oprit imediat, imaginea lui aruncta peste umarul sau. M-am intors pentru al descoperii, uitandu-se intens la mine, un baiat inalt, cu parul intunecat si cliontat, prinzandu-ma furios cu privirea aspra.

Oh, nu…

EL e aici!!

Nu, nu Zayn, dar Harry Styles, imediat recunoscut de descrierea aceasta: un băiat înalt, cu părul creț întunecat și o privire aspră. Lucrul îngrijorător este că primele două detalii îl unesc cu mine, chiar dacă părul meu este mult mai creț, și dacă aș putea să-l depășesc cu aproape zece centimetri. Sau, mai degrabă, l-aș depăși pe cel real, ăsta de aici din descrieri arată ca un culturist de doi metri.

Protagonista în acest moment își amintește că a deja auzit de Harry.

Eu nu l-am recunoscut de prima data, dar ceea ce mi-a spus un prieten de-al meu, eram infricosata, plutea prin partea din fata a mintii mele. El era cunoscut pentru comportamentul sau violent, nu era de mirare ca prietenul meu cu ochii caprui a fugit imediat. El s-a dus spre bucatarie, fara sa-mi mai arunce o a doua privire.

Nu, băiete cu ochii căprui, nu fugi! Te rog, salvează protagonista de la Harry bad boy și împiedică existența acestei fanfiction!

Acum că rivalul a fost scos din drum doar cu o privire de Sith, Harry Styles are câmpul liber. Protagonista este speriată de noul venit, deși ne încântă cu descrierea neînsământată a hainelor lui.

”Danseaza cu mine” el a vorbit cu o voce ragusita.

Nu am avut timp sa raspund inainte, de a ma trage departe de ring, cupa pe care o tineam in mana a cazut, varsandu-se pe podea. Palma lui mare, era pe spatele meu mic, fortandu-mi corpul inainte, in corpul sau. Mana mea s-a napustit asupra pieptului sau, impingand-ul. Actiunile sale brutale, m-au lasat fara cuvinte, eu nu am fost niciodata tratata asa, inainte.

Abordarea lui Harry Styles bad boy, doamnelor și domnilor: a face pe posibili rivali să fugă cu o singură privire mortală și a forța-o pe fata îngrozită să danseze cu el, trăgând-o la el cu forța. Nasol.

Lady R:- Poate că îi hipnotizează privindu-i în ochi.-

Doar pentru a sublinia evidența, nu este rău să încerci șansa cu o fată și să-i ceri să danseze; aici problema este că fata este îngrozită până la punctul în care ea nu poate vorbi, și că băiatul în mod clar o forțează. Bine, ce se va întâmpla acum?

Am avut curaj sa ma uit in sus, eram uimita sa vad o pereche de ochi spumanti, fixandu-ma. Ei erau aproare de culoarea jad, incadrate de niste gene intunecate.

De data asta ochii lui Harry sunt jad și nu verde smarald? Cu toate acestea, nu cred că acesta este un detaliu original.

“Care este numele tau, frumoaso?”

“B-Bo.” M-am balbait.

O curiozitate amuzantă: “boh” în limba italiană este o expresie colocvială utilizată pentru a indica faptul că nu știi ceva. Prin urmare, pentru noi, italienii, acest dialog este destul de ridicol: s-ar părea că protagonista nici măcar nu știe numele ei! Sau poate că nu-și poate rosti numele din cauza terorii care îi provoacă Harry: alternativă înfiorătoare, veți fi de acord.

În orice caz, am făcut o scurtă cercetare: Bo este un nume masculin de origine daneză / scandinavă, care derivă din verbul nordic a trăi, “bua”. Cu toate acestea, americanii, de asemenea, îl utilizează ca un nume de sex feminin, deoarece poate fi văzut ca o reducere din Bonita, Bonnie, și nume similare. Faptul rămâne că acest nume este o sinteză perfectă a personalității protagonistei.

Și ar fi, de asemenea, o glumă amuzantă dacă aceasta ar fi o parodie.

El a zambit in jos la mine, presenta lui coplesitoare calatorea prin mine, el plasandu-si buzele langa urechea mea.

“Sunt Harry.” El mi-a soptit aprins.

Inainte de a se retrage, buzele lui pline s-au plasat intr-un loc, chiar sub urechea mea. Ochii meu sau inchis si am cuprins gatul strans. Am lasat o suflare sa-mi scape, cand el mi-a fortat soldurile de ale lui. Un chicotit profund a vibrat in pieptul lui, se bucura in mod clar de reactia pe care mi-a fortat-o. Nu am mai experimentat asa ceva inainte, se pare ca era evident.

Deci, Harry apare, îi face un semn destul de dureros pe gât și sprijină pelvisul lui pe al ei (chiar dacă din această traducere nu se înțelege ce se întâmplă) toate în timp ce el chicotește cu amuzare. Dar nu e nimeni la petrecerea asta care să vadă scena asta și să intervină?!? Sunt cu toți beți?! Se pare că da, din păcate.

De asemenea, trebuie remarcat faptul că aici Harry este prezentat ca un colos capabil de a câștiga într-o încăierare împotriva a zece persoane. Deja vă aud spunând, “Desigur, el e bad boy-ul din manual.” Adevărat, dar aceasta a fost prima fanfiction de succes unde el a fost reprezentat așa: aceasta este originea acelor povești care seamană mult prea mult cu asta!

“Imi place de tine.” A ranjit. “Esti atat de… inocenta.”

Privirea lui intunecata a cazut pe pieptul meu, profitand de inaltimea lui pentru a-mi vedea decolteul. Degetele mele au cazut de pe ceafa lui. Simteam cum obrajii mei se inrosesc, iar palmele mele ii acopereau. Dar i-am oprit, inca imi era teama de inaltul misterios. Mainile mele s-au ridicat si l-au impins departe, dar el a apucat incheieturile mele.

“Acum, acum.” El a vorbit ragusit.

Aici situația într-adevăr degenerează rapid.

Cu toate acestea, este fascinant să vedem clișee-urile ce apar unul câte unul, în această fanfiction, care a fost, probabil, prima de acest gen și punctul de origine al invaziei de fanfiction oribile.

Să notați: petrecerea unde sunt cu toți drogați,  protagonista timidă și mironosită (care merge la o astfel de petrecere, atunci când ar fi mai bine să stea departe de ea), tipul normal care e acolo numai pentru a fi ignorat, Harry cu privirea lui de oțel, trecutul lui întunecat, aroganța, primele hărțuiri, frica de protagonist în fața puterei de bad boy. Ce se va întâmpla acum?

Harry a dus bratele mele pe pieptul sau. Am tresarit cand el s- ocupat de atingerea calda a spatelui meu. Degetele lui lungi s-au strecurat in buzunarul din spate a blugilor mei si mi-am dat seama imediat ca era in cautarea telefonului meu. Mana lui a zabovit putin, era clar ca nu era singurul sau obiectiv. Spatele meu era bine stors inainte ca elementul de interes sa iasa din buzunarul blugilor mei. Scot un scancet de incordare, ce mi-a parasit buzele intredeschise.

Deci în cuvinte simple: el fură telefonul ei și profită ca să îi pipăie fundul. Eh, dar el va regreta, așa că este în regulă, amintiți-vă.  De fapt, nu, vă voi da un mic spoiler: în această fanfiction Harry nu va cere scuze pentru comportamentul său în primele capitole, dar el va fi iertat oricum.

Bo nu reacționează, dându-i timp lui Harry să-și scrie numărul pe telefonul ei, își scrie singur un mesaj și așa obține numărul ei. Bine, am ajuns deja la planificarea urmăririi viitoare. Oricum, într-adevăr un plan genial: știi că există o modalitate de a bloca numerele nedorite, Harry? Sau poate Bo ar putea schimba cartela SIM, doar pentru a rămâne în siguranță.

Acum avea numarul meu. Ce s-a intamplat? Eram despartita de prietenii mei, pentru nu mai mult de cinci minute si eram in prezenta unui tip care, evident, a vrut doar un singur lucru.

Da, problema este că el are doar un singur lucru în minte, nu atât de mult atitudinea sa opresivă și arogantă: ai înțeles chiar totul, Bo. Și ce naiba, poate chiar și tipul cu ochii maro a vrut doar să-și încerce șansele cu tine pentru că îl excitai, dar există modalități de a face acest lucru fără a forța și teroriza pe cineva.

“Nu.” Am pledat slab. []            

“Eu nu cred, baby. Ne vom distra putin.”

Am tramurat la cuvintele lui.

Chestia asta nu e romantică, nici măcar un pic: eu mă simt foarte supărat pentru Bo. Aici, însă, se întâmplă ceva cu adevărat imprevizibil: protagonista reacționează!

Harry m-a speriat, dar de data aceasta frica mea ma facut sa ma dezlantui. El s-a retras putin inainte ca mana lui sa faca cunostinta cu fata. Acesta era chiar un mod neasteptat de a-si exprima furia, prin caracteristicile sale stranse. Obrazul stang a fost catalogat cu o tenta de roz, inainte ca el sa-si contopeasca agresivitatea cu antebratele mele.

“Tu chiar o sa fi o provocare.” – aproape a marait. “Imi place asta” A zambit.

Bo, nu trebuie să te confrunți singură cu el: te rog, caută ajutor! Vei avea prieteni, o familie, cineva care te poate ajuta! Acesta este începutul unei povești despre urmărire și violență, și dacă ar fi fost așa până la sfărșit, nici măcar nu ar fi scris greșit, deocamdată.

Si-a inmuiat capul pe partea de dreapta, pe umarul meu, presandu-si buzele peste pielea gatului meu. Pletele lui crete imi gadilau obrazul. Harry a lasat unul din bratele mele pentru a ma putea tine de partea din spate a capului meu, sa ma impiedice sa evadez. Am pus imediat mana libera pe pieptul lui in semn de protest, incercand sa-l imping dar el imi sugea pielea cu asprime.

”Harry” l-am rugat.

Dacă vă întrebați ce se întâmplă, de fapt, Harry lasă un semn pe gâtul ei. Totul este descris în detaliu, făcând scena din ce în ce mai deranjantă și descriind caracterul lui Harry Styles cu trăsături de vampir. După ce a supt destul, bad boy-ul se îndepărtează.

“Esti a mea, acum.” El a vorbit pe un ton linistit.

Privirea lui senzuala m-a ars, s-a uitat in jos la corpul meu inaint de a se intoarce si a pleca cu incredere. Am ramas uimita pentru o perioada scurta de timp, in imposilitatea de a actiona si procesa, de fapt.

“La dracu.” Am blestemat.

Trăiască hărțuirea! Ce bucurie! Și atunci, ce naiba ar însemna asta că ea este acum al lui?! Ce, chiar e vampir?

Făcându-și drum prin “numeroase corpuri fierbinți” (clișeu #314), Bo își găsește grupul de prieteni. Bine că există: Bo, spune-le totul, lasă-te ajutată! Una dintre prietenile ei o întreabă ce s-a întâmplat, apoi celelalte observă semnul de pe gâtul ei.

Mi-am regretat imediat miscarile, am atins stupidul loc dureros din nou. Atingerea mea a ramas, dar ochii mei fricosi s-au blocat pe un loc in intreaga camera. Capetele prietenilor mei curiosi, s-au intors pentru a vedea ceea ce am fixat intens cu privirea, sau mai degraba pe cine. Harry se uita inapoi, un ranjet ii joaca pe buzele pline. Am asistat la chemarea de la revedere de la baieti inainte de a face o linie dreapta spre iesire. Dar de ce nu a vazut nimeni cum ma tinut ostatica. Am primit de la Harry prestatia care m-a lasat fara cuvinte. M-am intors inapoi la prieteni mei. Gura lui Charlotte s-a despartit pentru a comenta cu privire la everniment dar a inchis-o repede, din imposibilitatea de a forma o propozitie coerenta. Lucy in cele din urma rupe tacerea.

“Dumnezeule!”

Ce am citit? Ce naiba se întâmplă?

Ah, nu, ce prost sunt: în mod evident toată tensiunea trebuie pentru a ne face să realizăm cât de rău și temut este Harry bad boy-ul, desigur!

Bo le spune prietenilor ei despre ce s-a întâmplat (fără să primească vreun ajutor concret), apoi se întoarce acasă într-un taxi, plătește pentru plimbare, intră în casă, se duce în camera ei, se dezbracă, își pieptănă părul, își pune pijamalele și se duce să se spele pe dinți.

Și acum vă veți întreba: dar Evgenij, de ce ne spui toate aceste detalii inutile? Simplu, pentru că fanfiction-ul ăsta ni le dă, și eu cu siguranță nu vreau să vă fac să le pierdeți.

În timp ce protagonista se spală pe dinți, observă din nou semnul pe care Harry i-a făcut.

Sunt marcata. M-am cutremurat la gandul asta, incercand sa scap de senzatia buzelor lui peste pielea mea, si cum limba sa se odihnea din cand in cand pe durerea cauzata de muscaturi. Cuvintele sale “Esti a mea acum.” imi provocau ecouri in minte.

Nu știu voi, dar chiar îmi pare rău pentru ea: este foarte îngrozită de ceea ce s-a întâmplat. Acest lucru ar fi putut să fie bun, pentru că hărțuirea trebuie raportată și prin intermediul literaturii de specialitate. Din păcate deja știm că nu ne putem ilude cu un posibil mesaj pozitiv: citind “Dark” putem fi siguri că protagoniștii se vor cununa în fericire și vor uita complet de toate cele întâmplate.

Bo se bagă în pat, dar aude un SMS care a ajuns pe telefonul ei.

De la: Harry

 Stii, ar trebui, probabil, sa tragi perdelele inainte sa te dezbraci. Multumesc pentru spectacol, iubire. H xx “

Nu, nu, nu! Nu!

Am sarit din pat si am alergat spre fereastra. M-am uitat afara, ochii mei au aterizat pe o masina mare neagra pe partea opusa a drumului. Frica a patruns prin mine. Harry era aplecat pe masina, cu bratele incrucisate, puternic ,la piept. Chiar si in intuneric, puteam sa vad ranjetul arogant pe fata sa. El s-a impins in masina, a mers pe jos in jurul ei si a intrat pe scaunul soferului. Inainte sa-mi mai dau seama de ceva, masina a accelerat si a iesit din raza mea vizuala.

 ” In ce dracu m-am bagat? “

Suntem abia la al doilea capitol, iar Harry este deja un hărțuitor și un stalker care își spionează victima peste noapte. Desigur, ar trebui să ne întrebăm cum a reușit băiatul nostru rău să găsească casa lui Bo, dar îmi imaginez că până acum v-ați pierdut orice speranță de a primi explicații de la acest tip de ficțiune.

Să spunem că s-ar putea să fi pândit în mașină în afara clubului, a văzut-o pe Bo intrând în un taxi și a urmarit-o la ea acasă: nu foarte deranjant, într-adevăr.

În orice caz, dragă Bo, nu ești tu care te-ai băgat în această situație urâtă, ci acel maniac care te persecută: această reacție este pe de altă parte naturală, de multe ori victimele sunt blamate pentru ceea ce li se întâmplă. Sunt cu adevărat tulburat pentru ea. Sperăm că va cere ajutor părinților săi, cel puțin.

A doua zi de dimineață, mama ei o cheamă la micul dejun, iar Bo coboară la ea, după ce acoperă cu părul său semnul care ia lăsat Harry.

Ce? De ce face acest asta?

Înțeleg că poate nu vrea să-și îngrijoreze mama sau că, de fapt, îi este rușine de asta din moment ce e foarte probabil că își asume vina de așa ceva, dar aș dori să subliniez că acest comportament, oricât de plauzibil, este cu siguranță greșit. Ar trebui să încercați întotdeauna să obțineți ajutor atunci când vă simțiți în pericol.

” Neata mam…”

  Am inghetat la vederea unei adunaturi brunete de par, ridicandu-se de la tejghea. Nu-i adevarat. Nu putea sa se intample asta. Cu mama intoarsa cu spatele, Harry era liber sa isi plimbe ochii verzi de-a lungul corpului meu. M-am simtit neajutorata cand privirea lui mi-a fixat fata.

 “Oh Bo, acesta baiat statea afara, in fata usii si l-am invitat inauntru.”

Scuzați-mă, simt nevoia să dau cu capul de masă.

Nu-mi vine să cred…

Acesta este unul dintre cele mai leneșe și mai idioate dispozitive narative pe care le-am citit: și știți că am citit prostii de nivel înalt!

Această mamă este într-adevăr prea naivă. Aș dori să spun cretină, dar este mai bine să nu judecăm prea repede: poate acum fiica îi va explica situația și va acționa diferit. De fapt, Bo, după ce l-o salutat pe Harry (de ce? Putea să se prefacă că nu-l cunoaște!), își ia mama deoparte.

” Mama, pot sa vorbesc cu tine o secunda? ” Am intrebat-o printre dinti.

  L-am vazut pe Harry zambind chinuit inainte de a o trage pe mama afara din bucatarie. Dupa am fost asigurata ca Harry nu aude nimic, am inceput sa vorbim.

 “De ce l-ai invitat inauntru? ” Am soptit furioasa.

 “El a spus ca e prietenul tau, e foarte dulce.” Ea a afirmat.

 “Mama, el ar putea fi un criminal! ” Am certat-o.

 “Bineinteles ca nu e, Harry e adorabil.”

 Mi-am dat ochii peste cap la mama mea. Stiam ca el a folosit acel ” farmec” pe mama. Degetele mele mi-au frecat fruntea in incercarea de a examina situatia. Nu stiam pe cine sunt mai nervoasa, pe Harry ca a intrat neinvitat sau pe mama pentru ca nu m-a anuntat.

Lady R:- Pentru că acest bad boy e atăt de ”mișto” încât le atrage și pe milf-.

Doamnelor și domnilor, acum putem spune cu siguranță: aceasta este una dintre cele mai stupide mame din lumea ficțiunei! Serios, dar cât de idioată este această femeie?! În orice caz, știm cu toții că acest bad boy nu și-a folosit presupusul farmec asupra mamei sale, ci mai degrabă puterile de Sith, care lucrează foarte bine pe mințile slabe. Trebuie spus că nici Bo nu glumește cu prostia: după acel schimb de glume relatat mai sus, renunță și se întoarce în bucătărie cu mama sa. De ce nu-i spune ce a făcut Harry? Dece?!

Bine, ar putea fi din cauza rușinii pe care o simt victimele hărțuirii sexuale și a fricii de a-și avea agresorul în casă: și, dacă scena ar fi fost scrisă în așa fel încât să aibă acest sens, nu aș fi avut prea multe de spus. Sigur, personajul mamei ar fi rămas destul de idiot, dar sunt cam mulți oamenii proști în lumea reală. Păcat că reacția maximă a lui Bo este să fie supărată pe mama sa și pe Harry: dar atunci nu este ea speriată? Și, dacă simte furie, nu ar trebui să aibă mai multă putere să reacționeze, astfel să nu abandoneze imediat discuția?

Cei doi se întorc în bucătărie, Bo se așează lângă Harry (de ce?!)… și hai cu hărțuirea!

O suflare a scazut printre buzele mele cand mana lui calda mi-a atins coapsa. L-am lovit, numai pentru a-l vedea cum rade silentios. Am avut un sentiment oribil cand el s-a bucurat ca am ripostat. Mama s-a intors spre noi, apoi s-a concentrat sa nu arda amestecul din tigaie.

Weinstein, te dai deoparte!

Și oricum, nu știu voi, dar dezgustul meu față de personajul lui Harry a atins deja niveluri critice. Ce este frumos, romantic sau fermecător despre un prost care se distrează hărțuind o femeie?!

În orice caz, Harry spune că a venit să o invite pe Bo în oraș pentru ziua următoare, în timp ce aceasta nu e în stare de a menține privirea lui Styles, deoarece își folosește în mod clar puterile de Sith. În timp ce acest bad boy continuă să atingă picioarele protagonistei, mama îi răspunde fiicei sale spunând că “ar fi foarte încântată”.

Ochii sai s-au intors repede spre mama, care s-a uitat putin suparat ca nu am spus da imediat. Nu am fost niciodata populara printre baieti si ea era fericita ca Harry a aparut la usa noastra. Pentru ea lucrul acesta era un vis devenit realitate; un tip atractiv sa-i ceara fiicei ei o intalnire. Pentru mine, acesta era cel mai groaznic cosmar din lume. Nu numai ca mi-a facut un semn groaznic, impotriva vointei mele, dar de asemenea m-a vazut in lenjerie, totul in numai cateva ore. Si era la un punct de a ma speria de moarte. Inainte de a-mi da seama ce se intampla, mama mea si Harry au aranjat detaliile intalnirii din urmatoarea seara. Am cascat, iar Harry a ranjit la mine.

Îmi pare rău, am nevoie de o pauză de la această revizuire dureroasă: iată aici o piesă frumoasă de-al lui Shostakovich.

Bine, să ne întoarcem la suferință. Nu pot să înțeleg ce tocmai am citit: mama își forțează fiica să iasă la cină cu un străin, în timp ce aceasta pare să se teamă de el! Chiar trebuie să vă explic căt de îngrozitor este acest lucru?

Rețineți, totuși, stilul narativ excelent, cu un rezumat extrem de frumos a ceea ce sa întâmplat până acum, sigur n-am vrea ca cititoarele acestei ficțiuni să-și piardă memoria timp ce salivează în urma lui Harry Styles.

Nemulțumită de toate acestea, mama lui Bo, care spune că numele ei este Heather Ellis, ordonă fiicei sale să-l însoțească pe Harry la ușă. Și ea se supune: dacă punem deoparte prostia (a lui Bo și la acestei fanfiction), singura explicație pe care o pot găsi este că protagonista se află într-o stare de teroare profundă și nu mai are forța nici măcar să opună resistență. Toate evenimentele astea sunt destul de cutremurătoare.

Și acum, după ce ușa bucătăriei s-a închis în spatele celor doi, ce se va întâmpla acum, dragi cititori? Ați spus cumva alte hărțuiri? Bravo! Ați câștigat! Iar răsplata voastră va fi să citiți și această altă scenă de hărțuire!

Usa de la bucatarie s-a inchis, eram singura pe hol cu Harry. El nu a pierdut niciun moment pentru a ma impinge intr-un perete. Ochii mei s-au strans. Corpul lui s-a presat peste al meu, tinandu-ma imobila in perete. Ambele incheieturi erau prinse intr-una din mainile sale. L-am vazut ranjind, cand am incercat sa obtin o distanta intre noi, dar era prea puternic. Figura lui inalta ma umbrea.

 “Nu.” L-am rugat.

 Harry a ignorat protestul meu, degetele lui periau incet obrazul meu. Parul lung a fost impins departe de umarul meu, pentru ca el sa se uite la vanataia pe care mi-a provocat-o pe piele. Gura lui s-a arcuit intr-un zambet.

 “Arata bine pe tine.” El mi-a soptit la ureche.

 Am tresarit cand el si-a presat buzele pe gatul meu. El a avut grija sa nu apese prea tare. M-am relaxat putin atunci cand s-a indepartat, speram ca se va termina tortura si va pleca. Dar, din pacate, nu s-a intamplat. Harry a ramas aproape, parul cret imi gadila obrazul in timp ce el a plantat alt sarut pe locul in care maxilarul meu se intalnea cu gatul.

 ” Mirosi foarte bine. ” El a vorbit printre respiratii.

 Mi-a imobilizat incheieturile dureros  in perete inainte de a-si apasa soldurile peste ale mele. Am scancit la contactul dur a lui Harry, iar el a scos un geamat gutular. Capul meu a cazut pe umarul sau, am simtit ca picioarele mele vor cadea in orice moment. Pieptul lui a crescut si a scazut repede, cand respiratia sa s-a accelerat.

 Inainte sa-mi dau seama, Harry m-a eliberat.  Mi-am intors capul sa-l vad la usa.

 “Ne vedem maine seara, Bo.”

 Mi-a facut cu ochiul si apoi a plecat. Capul meu a cazut cand m-am prabusit pe perete, cazand la podea.

Nu știu voi, dar, după părerea mea, gunoierul va găsi cadavrul lui Bo rupt în bucăți în coșul de plastic: ce credeți, că un bad boy ca Harry face colectări selective?

Serios, aceasta este hărțuire! Nu e romantică, nu e senzuală, nu e erotică!

Când Harry pleacă în cele din urmă, Bo se prăbușește la pământ pentru că o doare capul: mă simt rău pentru ea! Și totuși, vreau să atrag atenția cititorilor (deși poate cei mai atenți ar fi observat deja) că se subliniază faptul că Harry, în timp ce o sărută pe Bo pe gât împotriva voinței sale, este “atent să nu apese prea tare”. Ah, bine, atunci totul se schimbă!

Oh, sigur… nu vedeți cât de drăgălaș este? Se teme să nu o facă să sufere prea mult, în schimb trebuie doar gradul potrivit de tortură fizică și psihologică pentru a o putea manevra ca o păpușă. Acesta este deja preludiul răscumpărării lui Harry: deja îmi vine să vomit.

Să mergem mai departe. În capitolul următor (suntem doar la al treilea), Bo se confesează cu prietenile sale complet inutile, Lucy, Zoe și Charlotte. Iar scena este din nou înfiorătoare: protagonista spune clar că nu poate face nimic pentru că Harry “știe unde locuiește”.

Și dacă, din întâmplare, vreunul dintre voi ar fi uitat ce s-a întâmplat până acum, iată un alt rezumat!

“Bo este urmarita de un tip extrem de atractiv, dar infricosator, care a urmarit-o pana acasa, a vazut-o in lenjerie intima, apoi a intrat in casa ei, in bucatarie intr-o dimineata si… este prietenul cel mai bun al mamei ei. ” Cuvintele lui Lucy au iesit foarte repede.

Dar să-i dăm lui Cezar ce este al lui Cezar: aici se spune în mod clar că Harry este un stalker. Va urma vreo plângere și/sau acțiune pentru a proteja siguranța lui Bo? Ahahahaha, desigur, nu!

Zoe o întreabă pe Bo dacă nu poate refuza să iasă, iar ea îi răspunde:

“Dar el stie unde locuiesc acum, iar mama mea crede ca e cel mai bun lucru care mi s-a intamplat. Trebuia s-o fi auzit ieri, era fericita pentru mine. Si pe langa asta, stim totul despre reputatia lui, eu nu vreau ca cineva de care imi pasa, sa fie ranit.”

Dar cine este acest Harry?! Un lider mafiot? Un criminal în serie?! Și dacă are o reputație atât de înspăimântătoare, cum se face că mama lui Bo nu știe nimic despre asta? Ah, ce prost sunt, aș fi trebuit să înțeleg mai devreme: pentru că adulții sunt proști și nu înțeleg nimic despre problemele adolescenților. Desigur, ce mesaj frumos!

fanwriter91:- Sau este doar una dintre multele găuri de tramă.-

Bo disperă la gândul că Harry o va hărțui din nou, iar maximul ce prietenele sale știu să facă este să-i spună “totul va fi bine”.

Acestea sunt arhetipul prietenelor de rahat care nu ajută niciodată protagonistele victime ale hărțuirii și violenței, mi se pare evident. Câteva ore mai târziu, protagonista pierde timp pe Tumblr în timp ce așteaptă sosirea lui Harry. Da, dragi cititori, ea folosește Tumblr la fel ca voi, acum trebuie să empatizați cu ea si să sperați să intâlniți un străin înalt și violent așa cum i s-a intamplat ei!

Mama intră în cameră și o îndeamnă să se pregătească pentru hărțuirea sex… mmh, întâlnirea galantă.

“De ce nu te-ai imbracat? Harry va fi aici curand.” Mi-am dat ochii peste cap, ea nu l-ar mai place asa mult daca ar stii cum e el de fapt.

Dar de ce nu-i spui adevărul Bo, dece?!

fanwriter91: – Dacă este atât de speriată, nu ar trebui să țipe și să plângă, spunând ce fel de persoană este? Nu ar trebui să aibă o criză, implorându-și mama să o asculte? Nu este frică (care ar trebui să te împingă să fugi cât mai departe), nu este furie (care s-ar manifesta cu țipete și lacrimi), pare mai mult depresie. Da, aceasta este ipoteza cea mai probabilă: Bo a fost atât de distrusă psihologic de hărțuirea lui Harry, de prostia mamei sale și de indiferența prietenilor săi, încât ea cade într-o stare depresivă, ceea ce o face extrem de pasivă și subjugată, pe măsură ce se simte învinsă și incapabilă să se ridice din nou. Iar acest lucru este și mai deranjant. –

Înainte de a începe să se îmbrace, primește și un SMS de la Harry.

Te scot la cina. Poarta ceva sexy. Hx

Bo, te rog, nu ieși din casă! Inventează orice scuză, spune că ai o durere de cap, simulează o febră, împușcă-te într-un picior, fă ceva! Nu, dar se îmbracă în mod “drăguț”. Și primește un alt SMS, de data aceasta de la prietenile ei.

Fii atenta, fetele si cu mine ne gandim la tine. Xx – un zimbet mic mi-a invadat fata stiind ca ele erau acolo pentru mine.

Ce?! În care mod ar fi ele acolo pentru tine?!

fanwriter91:- Dar ce prietene de rahat sunt astea?! Ar trebui să-și avertizeze familiile, poliția, mama ei… faceți ceva, ce naiba! Ar putea face un lucru mai curajos și să o însoțească, nu spun că ar fi inteligent, dar chiar ar fi ceva curaj din partea lor! Nu, nu se gândesc la asta. La dracu cu ele, povestea asta mă face să mă supăr extrem de mult… și am deja terminat lămâia!-

Evgenij (îngrijorat):- Te rog, calmeazăte, ia un pic din mușețelul meu!-

Pe scurt, vă voi scuti de alte paragrafe inutile, în care Bo termină pregătirea în strânsoarea anxietății, făcând comparații dubioase cu așteptarea unui examen sau a unei injecții, gândindu-se între timp “cu cât toate acestea s-ar fi terminat mai devreme, cu atât mai bine ar fi fost”; și mergem imediat la intrarea lui Harry în scenă.

În orice caz, Harry se comportă bine (în comparație cu firea lui obișnuită) în timp ce însoțește fata până la “mașina lui neagră intimidantă” (pentru că este un adevărată vehicul de bad boy!), și în timpul călătoriei. Bo este încă speriată și agitată, cum e normal să fie, așteptându-se la mai multă hărțuire. Aflăm că Harry are douăzeci de ani și alte informații inutile despre hainele ce le poartă. Cei doi coboară din mașină în aproprierea unui port și se plimbă pe-a lungul mării spre restaurant. Dacă nu aș fi citit cele două capitole anterioare, din aceste paragrafe mi s-ar părea o poveste romantică inofensivă, poate doar un pic plictisitoare pentru stilul de scriere. Cu toate acestea, Harry ne aduce imediat înapoi la realitate, când observă semnul cu care a marcat-o pe Bo.

“Mmm, poate ca ar trebui sa-ti mai fac unul, doar sa ma asigur ca toata lumea stie ca esti a mea. ” Sopti vocea lui ragusita.

 “Nu.”

 M-am retras , dar mi-a prins incheietura mea, tragandu-ma spre el.

 “Poate mai tarziu. ” A zambit.

Ce frumoase torturile psihologice!

Cei doi intră în restaurant, se duc să stea într-un colț pe jumătate ascuns (ales de Harry), ea se uită pe furiș telefon pentru a citi un alt mesaj inutil de la prietenile ei, dar el își dă seama. Cu toate acestea, el se face că nu a înțeles și o întreabă ce vrea să mănânce, dar spre răspunsul său că nu are poftă de mâncare, el se înervează și îi spune că va alege el pentru ea. Chelnerița pare, de asemenea, intimidată de domnul Styles și pare să înțeleagă situația lui Bo.

As putea spune ca se temea de Harry. Mi-a trimis o privire simpatica, aproape ca ii era mila, stia ca eram aici impotriva vointei mele.

Dar atunci, fă ceva, Bo, te rog! Roagă-o să te ajute! În schimb, chelnerița pleacă și Harry pune o întrebare incredibilă: “Te sperii?”. Firar, cum ția venit în minte așa ceva? Doar o hărțuiești și o urmărești din prima clipă în care ai văzut-o, oare ce rău ar putea să fie! Pe scurt, Bo nu ar vrea să-l facă să înțeleagă că îi este frică, dar în final el înțelege: wow, ce istețime. Iar informația pare să-l facă să se bucure: di nou, wow, ce tâmpit.

Chelnerița îi întrerupe aducând apa, pleacă la locul ei, și iar se începe du întrebări idioate.

“Te-a mai atins cineva vreodata?”

 “C-ce?” I-am raspuns confunza.

 Nu a mai spus nimic, dar a urcat cu mana pe genunchiul meu, pe sub masa patrata.

Pardon, am vrut să spun, hai cu mai multă hărțuire!

Harry râde de reacția ei speriată și se apropie de ea pentru a-i palpa coapsa interioară, până în zona inghinală, în timp ce ea este îngrozită: ce rahat uman! Bo sare apoi în picioare și pleacă spunând că trebuie să meargă la baie. Ea este atât de terorizată încât chiar își abandonează geanta și vrea doar să scape, dar îl aude pe Harry râzând și forțând-o să nu stea prea mult în baie.

De la unu la Jack Spintecătorul, cât de deranjant este el în această scenă? Ah, nu, dar Harry Styles este extrem de frumos și mișto, așa ca e în regulă. În baie, Bo este pe cale să leșine pe chiuvetă: lăsați pe cineva să meargă să o salveze! Apoi își dă seama că a lăsat telefonul în poșetă și intră complet în panică.

L-am lasat in geanta, la masa, cu Harry. Inima mi s-a scufundat cand am realizat faptul ca nu il puteam confrunta. Mi-am clatinat capul, parul meu facand balansul dintr-o parte in alta.

“Nu pot sa fac asta. ” Am vorbit pentru mine.

M-am uitat in reflexia din oglinda din nou, nu cred ca am fost vreodata mai speriata ca acum.

Știu că poate sunt repetitiv, dar aceste pasaje îmi transmit cu adevărat o mare suferință. Cum credeți că așa ceva este romantic? Văd doar o fată îngrozită care vrea să scape de un bărbat care o hărțuiește: pur și simplu nu pot decăt să simt furie!

În acest moment, Bo decide să sară de pe geam: ar fi mai bine dacă ai încerca să obții ajutor de la chelneriță sau de la alți patroni, Bo, dar nu contează, faci bine, fugi!

fanwriter91:- Aici, acesta este un exemplu excelent de frică reală: a fugit uitând telefonul mobil, nu se gândește să ceară ajutor și singurul ei impuls este “fugi, fugi, fugi!” –

Cu toate acestea, aceeași chelneriță intră în baie pentru a-i spune că Harry a trimis-o să o “controleze”. Își dă seama că Bo este acolo împotriva voinței ei și că îi este frică de băiatul cu care a venit: decide să o ajute să scape. Bravo chelneriței, atunci, totuși, va chema și poliția să oprească acel stalker psihopat: o vei chema, nu? Nu?

Harry, însă, înțelege înșelăciunea, și pentru că chelnerița noastră nu-i spune o scuză plauzibilă, cum ar fi “mi-a spus că mai are nevoie de câteva minute pentru că ia venit diareea” (poate să vină și din frică), ci pur și simplu îi spune că nu era în baie.

Chelneriță fără nume, te-am complimentat înainte, iar acum îmi cazi așa? Haide, Harry nu este prost, el a văzut-o intrând la toaletă. Pe scurt, Harry este furios și intră în baia femeilor tocmai la timp pentru a vedea-o pe Bo sărind pe fereastră.

Ochi intunecati a lui Harry s-au blocat pe mine. Privirea lui suparatoare s-a schimbat rapid intr-un ranjet, pare ca lucrul asta e distractiv pentru el. O urmarire.

Ramsay Bolton cine?

Dar nu numai acela din serialul televiziv, ci și cela din Cântecul gheaței și focului… să vă dați din calea bad boy-ului! Bo fuge disperată, cu Harry imediat pe urmele ei, și în curând se trezește într-o fundătură.

Ranjea la mine in timp ce se apropia, stiam ca nu puteam sa fug nicaieri. Am facut cativa pasi inapoi lovind o balustrada. Respiratiile noastre erau fortate si ieseau greu.

“Unde crezi ca te duci, iubire? “

Să ridice mâna ăia care se așteaptă ca Styles să scoată acum un cuțit și s-o omoare. Serios, ea vrea să scape și el o pune cu spatele la perete ca pe o pradă!

Pe scurt, ea se agață de balustradă, dar asta cedează (ar fi fost făcută din papier-mâché), și astfel Bo cade în apă. Cu toate acestea, ea simte un sentiment de ușurare, deoarece crede că a scăpat de Harry: spuneți-mi voi cât de disperată trebuie să fie o persoană pentru a fi fericită de a cădea în apa murdară a portului, doar pentru a scăpa de cineva!

În orice caz, totul este în zadar: Harry se scufundă și o apucă, aducând-o la suprafață. Apoi ne încântă cu una dintre cele mai bune glume din repertoriul său.

Harry ranji la mine, dezvaluind vocea sa profunda.

“Ei bine, acesta este cel mai rapid mod de a uda o fata la prima intalnire. “

Unde sunt rechinii ucigași atunci când sunt necesari?

Pe scurt, Harry o ajută să iasă din apă, iar ea se gândește că are încredere în el și în faptul că nu ar lăsa-o să se înece, la propriu. Bo, dar ce naiba ai în creier, conurile de pin?! E vina lui dacă ești în apă, dacă ți-a fost atât de frică, dacă ai fugit!

fanwriter91:- Suntem la clișeul numărul 666: bad boy-ul o salvează pe Hope de necazurile în care el însuși a făcut-o să ajungă, iar de aici ea dezvoltă încredere în el. Și oricum, cum a făcut Harry să stea deasupra apei cu hainele înmuiate? Ar fi trebuit să se înece amândoi.-

Cumva nu mai am chef să descriu, cei doi ajung să stea culcați pe pământ cu ea peste el și e timpul din nou pentru o altă glumă de rahat, într-adevăr, două!

“Hmm, mi-a placut mereu ca o fata sa stea deasupra.”

 Am scos un zgomot dezgustata, cand mi-a facut cu ochiul. Inainte de a-mi da seama Harry mi-a apucat mainile de pe pieptul lui si ne-am rostogolit, eu venind sub ei, tintindu-i venele vizibile.

“Dar prefer sa te am sub mine. “

Și, după cum probabil ați prezis, aceasta este oportunitatea unei noi hărțuiri!

Am tresarit cand o pereche de buze umede s-au presat peste ale mele. […]A continuat sa-si miste gura cu a mea, in incercarea de a obtine un raspuns. Dar nu am putut, eu doar am inghetat acolo.

“Bo. ” Harry m-a incurajat in liniste.

 El trase buza mea inferioara cu dintii inainte de a o elibera si apasa sarutul pe frunte impotriva mea. Respiratia mi-a fost taiata scurt. Am stat asa pentru putin timp, pana cand Harry s-a impins ridicandu-se. Corpul lui ma umbrea, el a chicotit profund. Ce tocmai s-a intamplat?

Îți voi spune eu ce s-a întâmplat, Bo: Harry a încercat să te sărute, împotriva voinței tale, ținându-te locului în continuare cu greutatea corpului lui, total indiferent de starea ta de teroare și consternare, profitând de aceasta. Romantic, nu-i așa?

Apoi o ajută să se ridice și ea profită de ocazie pentru a-i admira corpul lui ud și abdomenul tonifiat: desigur, frumusețea fizică abate toată frica! Cei doi merg până la înălțimea portului, aici Harry o face pe Bo să poarte geaca lui și ea îi mulțumește: m-am cam săturat să repet că întreaga situație este doar vina lui Harry și că nu ar trebui să-i mulțumească pentru nimic.

La restaurant, din păcate, nu îi așteaptă poliția. De fapt, nimeni nu se găndește să pună întrebări și să intervină: proprietarului îi pasă doar că Harry plătește factura. Acest lucru este destul de realist, din păcate. Și chelnerița, căreia Bo îi mulțumește? Ea nu a făcut nimic! Cei doi se întorc la ea acasă, iar la ușă, avem ultima hărțuire a serii.

Harry ma fortat impotriva usii, apasandu-si buzele ferm peste ale mele. Cu o mana a prins soldul meu impingandu-l intr-al sau, iar cu cealalta a prins partea din spate a gatului meu.

 Nu aveam forta sa lupt cu el, dar l-am impins slab cu mainile in piept. “Sarutul” nu a durat mult. Harry s-a tras departe, ochii lui verzi s-au uitat in jos la mine cand mi-am sters gura cu dosul palmei.

 “Haide, nu a fost atat de rau, nu ? ” A intrebat in gluma.

Și asta nu e tot: Bo începe să găndească că e drăguț!

Nu eram sigura ce inseamna asta,  vom repeta sarutul sau intalnirea, dar ambele ganduri ma faceau sa tremur. M-am uitat in sus la fata lui, am observat ca buclele lui incep sa se usuce, se uita aproape dragut, a deschis gura sa spuna ceva. Drumul sau printre cuvinte mi-a facut pielea de gaina .Am scos sacoul lui de pe umerii mei, tinandu-l intre noi.

 “Pastreaza-l.”

 Si-a aplecat inca odata capul, sarutandu-mi usor buzele inainte sa-l urmaresc cum se indrepta spre masina. Ei bine, asta-i o intalnire pe care nu o s-o uit vreodata.

Desigur: după ce a fost urmărită, hărțuită și îngrozită până la punctul de a cădea în mare pentru a scăpa de el, acum crede că este drăguț! Nu, nu e sindromul Stockholm, ci doar ea este cretină și/sau povestea este un avort grotesc.

Ah, în toate acestea, niciunul dintre ei nu va prinde nici măcar o răceală, în ciuda înotului lor făcut complet îmbrăcați la lumina lunii.

Întoarsă acasă, Bo o evită pe mama ei și chiar și a doua zi este foarte evazivă cu privire la întâlnirea avută seara trecută.

În afară de faptul că nu știu cum mama ei nu bănuiește nimic, deoarece hainele ude de apa portului trebuiau să miroase îngrozitor, știu deja că mulți dintre voi încep să se tragă de păr și să strige “de ce Bo nu-i spune nimic?!”. Ei bine, măcar o dată, textul acestei fanfiction este cel care ne oferă o explicație aproape rațională.

Nu sunt sigura ca o sa inteleaga , pentru ca ea avea imaginea perfecta a lui Harry in cap .

Adică, mama lui Bo este total idioată și nu ar crede-o, deoarece Harry Styles a spălat-o pe creier cu puterile sale de Sith. Desigur, trebuie spus că această femeie nu s-a confruntat cu dovezile comportamentului abuziv al domnului Styles, spre deosebire de mătușa lui Corinne și mama Savannei, și ar fi fost frumos să-i vedem reacțiile la o relatare onestă a serii de către fiica ei. Păcat că această fanfiction ne privează de această plăcere, pentru că trebuie să trecem la revelații mult mai importante: Bo lucrează într-un magazin de CD-uri!

Știu, sunt copleșit ca voi de atâta adrenalină.

Și colega ei se numește Poppy: dar toți au nume neobișnuite, în această poveste?

Lady R:- Nu, Poppy ca cantăreața? Nu, nu se poate. Nu accept acest lucru. Eu nu… nu …-

Apropo, dar nu ar trebui ca protagonista să meargă la școală, deorece are șaptesprezece ani? Este vară? Sunt de acord, nu trebuie să pun întrebări.

Acum, vă amintiți scena din Fifty Shades of Grey în care domnul Grey merge să o urmărească pe Miss Steel în magazinul de hardware unde lucrează?

Ei bine, se întâmplă și aici! Păi, această fanfiction a fost scrisă în 2012, în timp ce prima oroare a lui E. L. James este din 2011: cine are urechi să înțeleagă, va înțelege.

În orice caz, dacă în acea grămadă irosită de hârtie domnișoara Steel nu s-a temut să se întâlnească în magazin cu Christian Grey (deși a fost de fapt un comportament de stalker), aici Bo este îngrozită de faptul că Harry a aflat unde lucrează!

M-am asezat in maini si in genunchi , tarandu-ma pe lungul culoar , incercand cu disperare sa ajung la camera din spate fara a fi observata . Cum a aflat ca lucram aici ?

Încearcă să scăpe din camera din spate, doar ca să nu trebuiască să-l întâlnească!

Romantic, nu-i așa? Nu-i așa? NU-I AȘA?!?

Unde este ceaiul meu de mușețel? Acum mă calmez, acum mă calmez!

Ah, și dacă și voi vă întrebați cum a reușit Harry să descopere locul de muncă al protagonistei, nu vă faceți griji: nu va fi niciodată explicat.

Din păcate, Bo nu poate scăpa pentru că un anumit Steve o cheamă pe nume, dezvăluindu-i locația și permițându-i lui Harry să-i blocheze drumul. Urmează o scenă deloc tulburătoare, unde ea îi observâ pantofii, se urcă cu privirea până la fața lui, unde terminăm cu această glumă din partea lui Harry Styles: “Bună ziua, frumoaso”.

Bună ziua, monstru psihopat și hărțuitor! Când te duci dracului? Harry încă o dată pune mâna pe ea pentru a o “ajuta să se ridice”, și hai din nou cu tortura psihologică.

“De ce nu mi-ai raspuns la mesaj ? “

 Ar fi fost o intrebare nevinovata , daca era pe buzele altcuiva . Dar cu Harry , a fost orice , numai asta nu .

 “M-ai intrebat ce voi purta . ” I-am raspuns , dezgustata.

 “Si nu am primit un raspuns , deci am presupus ca erai goala . ” A chicotit .

Autoare, traducători și cititori ai acestei urâciuni, spuneți-mi sincer: ați dori ca un străin, care v-a hărțuit în mod repetat, să vă oblige să mergeți la cină cu el, să vă urmărească noaptea și orice altceva ce s-a întâmplat până acum, să vă scrie să vă întrebe ce purtați? Ah, spuneți că dacă tipul în chestiune ar fi frumos ca focul ar fi totul bine? De este așa, este necesară o modificare a codului penal.

Regulă: Toate legile conținute aici nu ar trebui să se aplice persoanelor de sex masculin care sunt considerate prea cool ca să fie cu adevărat răi. Cei urâți pot fi condamnați la moarte și pentru că au furat un măr.

Ryuk:- Ce?! –

Misa: – Câtă ințelepciune! –

Harry în acest moment o sărută pe Bo cu forța, care încearcă în zadar să-l alunge, fiind în imposibilitatea de a face nimic împotriva puterii sale mari. Acum, scena mă înfurie, dar nu pot să nu râd la gândul că Harry este descris ca și cum ar fi Maciste: dar cine, tipul ăsta de aici?

Da, am inclus o imagine al domnului Styles. Da, sufăr. Foarte mult.

Din fericire, Steve vine să întrerupă sărutul. Nu știu cine este, dar poate că există speranță: o poate salva pe Bo de la Harry! Știu că nu ai nici o speranță, Steve, dar cel puțin încearcă!

Oricum, nu ni se explică, dar se pare că acest Steve este un prieten al lui Bo care lucrează în același magazin cu ea. Dacă cineva ar observa asemănări între acest personaj și un anumit Iosif din Cele Cincizeci de Nuanțe de Groază, va fi doar o coincidență. Tipul nostru bun încearcă s-o scoată pe protagonistă din drum cu o scuză, dar Harry nu renunță așa de ușor și o forțează pe Bo să iasă din nou cu el. Dar în asta nu sa găndit la reacția lui Steve!

“Cred ca mai bine pleci . ” Steve a vorbit direct spre Harry .

Oh, bravo!

Harry mârâie ca o maimuță în fază de împerechere (îmi cer scuze maimuțelor pentru juxtapunerea necorespunzătoare), iar Steve reușește să o elibereze pe Bo de strânsoarea lui, în timp ce cei doi aruncă priviri mortale unul asupra celuilalt.

Harry pleacă, nu înainte de a-i spune lui Bo că se vor vedea mai târziu, iar protagonista îi mulțumește lui Steve. Ați înțeles bine: Hope îi mulțumește celui care o ajută serios împotriva bad boy-ului! Ce bucurie!

Salt temporal: este timpul pentru masa de prânz, și Steve merge să mănânce. La scurt timp după aceea, se întoarce la magazin sângerând din nas. Dar ce se va fi întâmplat vreodată?

În orice caz, Steve minimizează spunând că a căzut.  Dece?!? Steve, de ce nu spui că a fost Harry?!? De ce nu suni la poliție sau măcar la cineva care să te ajute?! Nu ai înțeles că acest violent psihopatic o urmărește pe Bo?! De ce te comporți și tu ca Bo, Steve?! Tu ai fost cel ales, trebuia să salvezi protagonista de la relația abuzivă descrisă ca fiind romantică, să nu o lași să devină realitate!

fanwriter91:- Comportamentul, cu toate acestea, poate fi comprensibil: Harry a trecut imediat la pumni, probabil l-o fi amenințat pe Steve și, cine știe, chiar și pe familia sa. Pe scurt, este clasicul act de intimidare de tip mafiot.-

Un alt salt temporal, și este deja ora de închidere. Bo pleacă, iar în parcarea de lângă magazin observă mașina lui Styles: nu este timp să observăm situația, că Harry este deja în spatele ei. Vai de mine, pare că el este într-adevăr un Sith! Cu toate acestea, permiteți-mi să râd un pic de modul în care descrierea aceasta spune că figura lui Harry este “impunătoare”. Hai, sunt mai înalt eu.

În orice caz, nu este puțin de râs: Bo se gândește că fața hărțuitorului ei este încântătoare. Îmi vine să vomit.

“Ai nevoie de un sofer ? ” M-a intrebat .

 “E-eu..”

 “Haide . “

 Mi-a prins mana mic , intr-a lui , tragandu-ma spre masina . Nu aveam timp sa protestez .

În timp ce acest bărbat dezgustător o forțează să meargă cu el, protagonista observă urme pe mâna lui.

El l-a lovit pe Steve , stiam eu .

Numai acum afli că el a fost? Esti un geniu, Bo!

fanwriter91:- Deci, lovind cu pumnul în nasul lui Steve (partea foarte delicată), Harry s-a rănit singur? Wow, ce putere!-

Cu toate acestea, în cazul în care nu este clar, Harry o forțează pe protagonistă să se urce în mașina sa: suntem deja la răpire? Pur și simplu nu pot înțelege cum protagonista poate simți atracție față de acest monstru violent care îi bate pe cei care încearcă să apere nefericita femeie care a decis să persecute, dar poate sunt prost eu.

Protagonista scapă în parcare, dar Harry “picioare lungi” ajunge imediat la ea și o apucă de încheietura mâinii cu “mâna sa mare”: îl descriem pe Mr. Styles sau pe Eren în formă de titan? În orice caz, Bo strigă… minune! Păcat că nu o aude nimeni. Deci, Harry o apucă ca pe un sac de cartofi, de parcă ar fi cel mai rău caz de om ale cavernelor care nu a evoluat niciodată: homo sexistus, în curând pe canalul Rieducational!

Ea îl lovește cu pumnii în spate, dar e inutil, apoi strigă să o dea jos, iar hărțuitorul se supune doar atunci când sunt aproape de Range Rover-ul său. Stați o secundă: cum poate avea o astfel de mașină? Nu știm ce model este, dar un Range Rover este o mașină foarte scumpă, prețurile medii actuale variază între 70.000 și 90.000 de dolari. Dacă o cumperi în ocazii speciale, scapi cu 40.000, dacă iei un vehicul de modă veche ajungi măcar la 15.000.

În America salariul minim este de 7,25 dolari pe oră, acum hai să ne prefacem că Harry câștigă zece. Având în vedere opt ore de zile lucrătoare, cinci zile pe săptămână, acestea fac 1.600 de dolari pe lună. Ar fi fost nevoie de aproximativ patru ani pentru a cumpăra un Range Rover ieftin și nici măcar nu luăm în considerare costurile pentru apartament și mâncare.

Sunt de acord, în cele ce urmează se dovedește că Harry este un boxer neprofesionist, adică se antrenează, de obicei nu luptă. Vă vom spune motivul mai târziu.

Poate cu acest loc de muncă el poate câștiga mai mult? Cu toate acestea, având în vedere situația familială tragică legată de trecutul tragic acestui bad boy, el nu ar trebui să înoate în dolari …

Evident, astfel de considerații realiste sunt complet deplasate în acest context, așa că haideți să ne întoarcem la poveste. În acest moment, Bo îl acuză că l-a bătut pe bietul Steve iar el recunoaște acest lucru cu indiferență, explicând că “ia stat în cale”. Aparent, o astfel de explicație este suficientă pentru a reduce la tăcere pe Bo.

Nu am spus nimic la raspunsul lui . Ce as putea spune ?

Acum, mă pot gândi la atât de multe lucruri frumoase de spus acestui animal, dar înțeleg că Bo este prea îngrozită: toate acestea nu fac altceva decât să mă înfurie și mai mult, deoarece mai sunt doar câteva capitole rămase pentru răscumpărarea lui Styles.

El îi ordonă să se urce în mașină și ea se supune: din nou, ar fi putut scăpa, dar înțeleg că acum este prea îngrozită pentru a face chiar și cea mai mică încercare. Nimeni nu respiră în mașină, cu excepția animalului turbat care spune ceva care sună de genul “Mâine seară te voi lua la ora nouă, femeie, uga-uga!”. Când ei ajung la ea acasă, Harry deschide ușa, o sărută pe obraz gâdilând-o cu buclele lui (ach…) și pleacă.

Hai să trecem la a doua zi.

Bo vorbește la telefon cu una dintre prietenile ei, care îi spune să nu se întâlnească cu Harry, mai ales după ce a aflat despre ce i-a făcut Styles bietului Steve. O persoană care are un creier, mulțumesc poveste!

“Nu e vorba ca vreau sa ies cu el , dar trebuie , sa fi vazut ce i-a facut fetei lui Steve . “

 “Un motiv in plus sa n-o faci . ” Lucy a raspuns .

 Am sarit usor cand am auzit o bataie in usa .

 “Imi pare rau , Luc , trebuie sa plec . “

Bo, ești complet dusă cu pluta, și ești înconjurată de cretini.

De ce nu i-ai spus mamei tale ce a făcut Harry? De ce nu primești cu adevărat ajutor de la prietenile tale? De ce nu te ajută cu adevărat prietenile tale? De ce nu l-a denunțat Steve pe Harry? De ce nu a contactat-o măcar pe mama lui Bo pentru a o avertiza? De ce citesc acest avort și îmi stric ficatul?!

Poate, totuși, într-un astfel de context, posibila explicație este simplă: se tem cu toții prea mult de ceea ce ar putea face Harry, având în vedere că are o reputație proastă. Dacă nu a avut nicio problemă să încerce o răpire (pentru că purtarea unei persoane pe umăr împotriva voinței sale este tentativă de răpire) și să rupă nasul săracului Steve la lumina zilei, în zone care ar trebui să fie aglomerate, ce ar putea face noaptea? Ce l-ar împiedica să meargă să le urmărească și pe prietenile lui Bo, sau mai rău? Acest raționament, însă, nu face decât să facă totul și mai deranjant!

Întorcându-ne la poveste, Bo a crezut că mama ei a fost cea care a bătut la ușă, dar de fapt este hărțuitorul nostru preferat ce se năpustește în camera ei, deoarece mama ei l-a lăsat cu amabilitate să intre în casă.

Cu atitudinea domnului Styles la care am trebuit să ne obișnuim, Harry-ul nostru o invită pe Bo să poarte “ceva puțin mai sexy” și nu lipsesc glumele de genul “Poți să te schimbi aici, nu-mi pasă”. Ach, asta e de rahat! Protagonista optează pentru blugi și un top, pentru că o rochie nu ar fi recomandabilă, cu “mâinile curioase” ale lui Harry în apropiere. Răbdarea mea e pe cale să se termine…

Pe scurt, ea se duce să se încuie în baie pentru a se schimba, urmează alte trei asteriscuri și se întoarce în cameră, unde îl găsește pe Harry care… R’hllor ajută-ne, se joacă cu chiloții de dantelă ale fetei! După încă o hărțuire, o trage afară din cameră. Vă avertizez: suntem aproape de punctul în care Harry începe să fie văzut într-o lumină pozitivă.  Deja la începutul capitolului opt există primele avertismente.

A fost ciudat , Harry ma speria , dar ma simteam in siguranta cu el . Este posibil sa fi fost faptul ca stiam , ca nimeni nu ar alege sa se ia la bataie cu el .

Fanwriter91:- Traducerea: “Era ciudat, dar în ciuda faptului că aveam un leu înfometat în fața mea și mă speria cam tot timpul, mă simțeam în siguranță în compania lui. Poate pentru că știam că nicio hienă nu va îndrăzni să-l atace”.-

Acesta este un indiciu dezgustător la ceea ce se va întâmpla în scurt timp, eventual înainte de sfârșitul capitolului. Câți dintre voi vă așteptați la o tentativă de viol a lui Bo de către un personaj secundar, cu Harry care desigur o va salva și va aparea ca un erou care, de fapt, o fost întotdeauna neînțeles? Bravo, ați câștigat o pungă pentru când va veni timpul de a vomita!

Înainte de a continua, însă, vreau să subliniez sexismul feroce al acestui raționament: înseamnă că “lumea este violentă, astfel încât femeia, care este slabă și lipsită de apărare, trebuie să găsească un protector suficient de violent”.

Cuplul se îndreaptă spre mașina lui, având un dialog idiot unde ea întreabă dacă Harry sperie în mod deliberat toate fetele, la care el răspunde că celelalte sunt mai bine dispuse decât Bo (în schimb ea este Sfântă și Pură!), iar apoi îi ordonă să vină să doarmă cu el invocând ca motiv absența mamei lui Bo în acea noapte.

Doamnă, am înțeles că vreți ca ăștia doi să facă chestii cu orice preț, dar de ce?!? Dacă vă place Styles atât de mult, luați-l pentru voi!

Protagonista încearcă să refuze, iar pentru moment Harry nu insistă. Trei asteriscuri mai târziu, iată-ne la pub, cu toate stereotipurile genului, de la “mulțimea transpirată” la “muzica asurzitoare”. Fiind acest loc un pub și nu o discotecă, chestia asta nu prea are sens, dar s-o lăsăm așa. Harry o prezintă pe Bo unui grup de prieteni, iar fata vorbește puțin cu o fată foarte frumoasă ce se cheamă Hayley, care o întreabă ce părere are despre Harry (care între timp s-a îndepărtat puțin).

“Um , el are o mica problema cu furia . ” Am recunoscut .

Eh da, doar o mică problemă. El a zdrobit fața prietenului lui Bo care încerca să o protejeze de urmărirea lui, dar sigur nu are importanță. Ca să nu mai vorbim de toată hărțuirea psihologică și tortura pe care i-a provocat-o de la începutul poveștii, dar nimic de relevant. Hayley spune, “El te place”, ca și cum ar trebui să fie cumva liniștitor, și Harry pleacă pentru a obține o băutură.

Ah-ha! Masculul alfa s-a îndepărtat de femeia sa într-un mediu plin de masculi beta, iar uite cum deja se apropie un specimen dornic să urce în ierarhia socială și să se reproducă! De fapt, sosește un tip de nume Jake, care reușește să rămână singur cu Bo după ce ceilalți au plecat să danseze. El o întreabă dacă este prietena lui Harry, iar ea răspunde că nu.

Nu vreau sa apartin nimanui. Am incercat urgent sa gasesc Harry in multimea masiva , in fata noastra.

Cum să te poți contrazice într-o singură linie: felicitări! Să vă amintiți de “nu vreau să aparțin nimănui”, ne va trebui în viitor. Cu toate acestea, dragă Bo, ești atât de independentă încât ai nevoie de hărțuitorul tău, de care nu te poți elibera, să vină să te salveze de această nouă amenințare. Bravo, Bo, te vom alege ca Miss Inconsecvență!

Pe scurt, să nu o facem lungă, Jake începe să-i palpeze coapsa, murmură “Atunci asta face totul mai ușor.”, o apucă de încheietura mâinii și o trage într-un coridor slab luminat. Imediat după aceea, Bo se află într-un “pasaj lateral” dincolo de ușa din spate a pub-ului. În orice caz, ăla al lui Jake este același comportament al lui Harry, în cazul în care nu ați deja observat.

Cu toate acestea, după alte trei asteriscuri, situația degenerează într-un mod atroce: Jake a scos-o pe Bo din pub prin ieșirea din spate și se pregătește să o violeze. Toate asezonate cu fraze oribile, cum ar fi “Harry a avut dreptate, ești agresivă” si “Nu face totul mai dificil”. Singura reacție a lui Bo este să cheme numele lui Harry cu voce tare: de ce nu strigă doar după ajutor?! Evident, masculul alfa ajunge în timp, înainte ca femela sa să fie fertilizată, punând masculul beta înapoi la locul său.

“Doar putina distractie , amice. ” A ras .

 “Nu cu ea. ” Harry pasi mai aproape. ” E a mea ! “

L-ați auzit cu toții: Harry nu vrea să-l oprească pe Jake pentru că agresiunea sexuală este o crimă josnică și provoacă dureri de nedescris în victimă, nu, ci doar pentru că această victimă este proprietatea sa personală. Jake poate face tot ce vrea cu alte fete, dar vai de steaua lui dacă atinge proprietatea lui Styles!

Pentru prima data de la intalnirea cu Harry , ma bucuram sa-l vad.

Și iată aici: Harry este justificat de Bo în a fi arogant, pentru că el o poate proteja de răul pe care alții ar putea să-i facă. Toate acestea nu sunt doar absurde, ci sunt un mesaj foarte rău: nu bazându-ne pe forța brută putem pune capăt vortexului violenței, ci dimpotrivă, opunându-ne acestuia. Harry îi ordonă lui Bo să se întoarcă la club, apoi continuă să-l măcelărească pe Jake. Toate acestea nu mă bucură în niciun fel: sunt amândoi niște viermi misogini, violenți și hărțuitori.

Fata, însă, asistă la fața locului și este speriată pentru că cel de-al doilea hărțuitor este masacrat de primul: nu vrea să-l vadă mort, iar această compasiune a ei este de înțeles. Deci, ce face? Sună la poliție pentru a raporta incidentul, astfel încât ambii să primească pedeapsa pe care o merită? Cere ajutor de la ceilalți patroni al pub-ului? Începe să strige în panică în speranța că va veni cineva?

Nu, nimic din toate acestea: ea îl imploră pe Harry să se oprească și, din moment ce el nu dă semne de oprire, îi promite să meargă și să-și petreacă noaptea cu el. În fața corpului bătut al lui Jake, dovezi tangibile ale ferocității lui Styles. La aceste cuvinte, Harry își lasă rivalul pe jumătate mort pe teren și se întoarce cu ea la pub.

Nu conta cat de mult ma speria Harry, m-a salvat, chiar daca era sa bata pe cineva pana la moarte .

Bo, ai probleme serioase, acum psihicul și facultățile tale mentale sunt compromise: l-ai auzit sau nu?! Harry a precizat că te consideră proprietatea lui! Nu-i pasă nimica de tine ca persoană, el te-a apărat doar pentru că tu ești obiectul lui!

(Mulțumesc, Eurovision 2018, pentru că ai premiat această frumoasă piesă! Și mulțumesc lui Sonja care m-a făcut să o urmez!)

Ca și cum asta nu ar fi fost de ajuns, protagonista decide să-și sărute stalkerul de încredere lângă peretele murdar al coridorului întunecat de înainte. Iar scena ar trebui să arate romantic! Eh, da, toate celelalte momente în care Harry a sărutat-o împotriva voinței sale au fost iertate în virtutea acestei salvări, foarte convenabilă într-adevăr!

Acum, ea va merge la culcare cu el, va urma un mic porno consimțit, deoarece ea este acum total victima manipulării lui Styles, atunci ei vor dormi îmbrățișați și …

Nu, nu, nu. Nu. Nu pot continua așa, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Acum sunt sigur: această poveste este chiar mai rea decât aproape toate celelalte fanfiction pe care am citit, cu excepția lui “Danger”. Dar cum, Evgenij, aici Harry nu a violat sau bătut cu sălbăticie protagonista! Desigur, este adevărat. Ideea, însă, este că această poveste este scrisă într-un mod decent (așa cum am spus deja), nu este absurd de exagerată și pare plauzibilă și inofensivă, la o examinare superficială. În schimb, această poveste se prezintă ca o poveste romantică “în regulă”, și pare să nu conțină scuze pentru violență.

Da, el este un pic violent la început, dar apoi se va schimba și va deveni mai bun datorită atenției și iubirii ei. În afară de faptul că o a doua șansă ar putea să o merite (și, spoiler, Harry nu-și va cere niciodată scuze pentru comportamentul acestor prime capitole), puteți vedea că acesta este mesajul real! Și e aceeași prostie ca și cea mai proastă fanfiction sărăcăcioasă: dragi fete, să fiți sfânte și blănde cu un tip violent, dar mișto; dacă sunteți suficient de bune, veți vedea că el se va schimba! Nu contează că aici scenele de violență nu sunt atroce ca în alte povești și nu există pretexte de tramă complet absurde (deși comportamentul mamei lui Bo atinge limitele demenței), această poveste poartă aceleași mesaje aberante. De fapt, o face mai bine și într-un mod subtil!

Da, pentru că acest comportament al lui Harry nu va atinge niciodată niveluri extreme de violență: el nu o va viola niciodată pe Bo și nu va ucide pe nimeni (spre deosebire de Justin Bieber în “Danger”). Aici, pe de altă parte, se pare că bad boy-ul se comportă prost, dar în limitele “acordate”: pe scurt, “boys will be boys”, spun bine? Bărbații sunt facuți așa, nu prea ai ce să faci, dar vezi cât de bun este acest Harry care te apară de cei mai răi decât el; și apoi este atât de cool, de frumos, unde este sensul de ai rezista? Înțelegeți de ce urăsc această fanfiction?

“Dark” este monstruos de realistă și plauzibilă: există părinți proști ca mama lui Bo, precum și bărbați aroganți și manipulatori precum Harry și femei care devin victime, deoarece nu primesc niciun ajutor extern și nu au mijloace să se opună (acest lucru nu este, evident, în nici un fel vina lor, să reiterăm). Și ce ne spune această poveste? Că asta e bine. Că este firesc ca bărbatul să fie un “prădător” și să nu ia în considerare voința femeii, că este foarte bine ca o fată să aibă propriul său stalker de încredere, faptul că acesta ar fi foarte violent nu este o problemă reală, deoarece va servi împotriva dușmanilor mai răi.

Să ne întoarcem la poveste, nu mai sunt multe de spus.

Astfel, Harry o trage pe Bo departe, lăsând trupul bătut al lui Jake pe pământ. Știu că, deși este un hărțuitor infam și potențial violator, unii dintre voi cititori s-ar putea să vă faceți griji în continuare cu privire la soarta sa: este corect, chiar și infractorii nu ar trebui să fie privați de ajutor medical. În orice caz, nu este nimic de temut: data viitoare când va reapărea, el va fi complet regenerat.

Protagonista este apoi adusă înapoi în pub, Harry o forțează să-și ridice geanta și geaca rapid, nici măcar nu-i dă timp să-și ia rămas bun de la Hayley (amintiți-vă, tipa din capitolul anterior) și o apucă din nou de mână pentru a o lua cu el.

Probabil că ar trebui să fim iritați de un astfel de comportament, dar ni se spune că Harry are antebrațe mari, așa că puem doar să ne pierdem în cât de frumos și mișto este.

Lady R:- Harry este Popeye?-

Bo, însă, fiind o amibă, pierde strânsoarea degetelor puternice ale lui Henry, se trezește singură în mijlocul mulțimii transpirate clasice și cineva îi apucă șoldurile.

Asta nu era, pur si simplu noaptea mea.

Comentariu tipic de la una care tocmai a riscat să fie violată, veți fi de acord.

Cu toate acestea, Harry-masculul-alfa vine imediat să incinereze cu ochii lui acest mizerabil pejumătate beat, mârâind la el: este scris în text, nu eu sunt cel care inventează lucruri. Bo se oferă să îmblânzească fiara feroce înainte ca acesta să îl omoare de bătaie și pe acest nou venit, iar cei doi părăsesc în cele din urmă pub-ul. Odată ajunși afară, după descrieri extrem de ridicole despre cât de înalt și impunător este Harry, cei doi observă o mașină oprită lângă Range Rover-ul lui Styles: pe scaunele din față se află doi prieteni ai lui Jake.

Știu că vă întrebați o mulțime de lucruri. De exemplu, de unde au venit, cum îi recunoaște și Bo, din moment ce nu i-a mai văzut niciodată și, mai presus de toate, cum au ajuns acolo atât de repede. Serios, nu ar fi trecut mai mult de zece minute de când Harry la bătut pe Jake în spatele pub-ului: așa că trebuie să concluzionăm că prietenii săi l-au găsit din întâmplare, l-au ajutat să meargă la spital, și doi dintre ei sau ascuns să-l aștepte pe Styles, toate în mai puțin de zece minute? Și atunci, de ce stau acolo și nu fac nimic?

Nu-i că vreau să dau sfaturi de acțiune bătăușilor, dar de ce nu au început deja să devasteze mașina neagră intimidantă a lui Harry, ca represalie împotriva bătăii lui Jake? Toate întrebări care vor rămâne fără răspuns, deoarece, de îndată ce îi veți vedea pe cei doi de departe, Styles o trage pe Bo pe o altă alee laterală și îi spune că vor merge la casa ei pe jos, deoarece nu este departe. Nu o voi pune și pe asta, dar trebuie să citiți concluzia.

“Harry a fost unul dintre cei mai frumoși băieți pe care i-am văzut vreodată. Și, de asemenea, unul dintre cei mai înfricoșători.”

Ach…

Vedeți că nu inventez nimic: Bo este perfect conștientă de faptul că comportamentul lui Styles este monstruos, dar se subliniază că este frumos, ca și cum acest lucru schimbă cumva situația. Înainte de a porni la drum, protagonista observă sângele de pe mâna bad boy-ului și se întreabă dacă este al lui sau al lui Jake: nu, nu este deranjant, deloc.

De fapt, este atât de puțin deranjant că urmează o altă scenă în care Harry începe să o sărute, în timp ce ea pune din ce în ce mai puțină rezistență. Vreau să subliniez că nu este faptul că dacă o femeie nu rezistă în mod activ atunci ea este consimțită: aceasta este un prostie ca și cum ai spune că “șia căutat-o cu lumânarea”. De foarte multe ori, victima hărțuirii este îngrozită până la punctul în care nici măcar nu mai poate reacționa.

Și aici Bo are toate motivele să fie dincolo de teroare: acest vierme o urmărește și o hărțuiește timp de câteva zile și a arătat deja de două ori că nu are nicio problemă să recurgă la violența fizică.  Mai are și mâinile acoperite de sânge!

Pe scurt, Harry îi lasă o serie de sărutări pe maxilar, îi gâdilă obrajii cu buclele și, pe măsură ce începe să o sărute pe buze, își întinde mâinile spre zona inghinală. În acest moment, Bo reacționează slab încercând să-l împingă departe. După un alt sărut, în cele din urmă se duc la casa lui. În timp ce urcă scările, Bo își dă seama că în curând va fi într-un loc închis complet singură cu Harry.

“Pieptul meu s-a ridicat și a căzut repede, teama a început să fie resimțită de faptul că eram complet singură cu Harry. În apartamentul lui.”

Toate acestea sunt deranjante!vApoi observă o perdea care se mișcă la fereastra unei case din apropiere și hai cu stereotipuri sexiste.

“Un vecin a verificat cine era atunci. Acest lucru m-a făcut să mă gândesc la câte fete a adus deja Harry în apartamentul său.”

Desigur, problema cu toată această situație este că Harry a avut multe alte fete și că vecinii s-ar putea gândi rău despre tine, Bo! Nu că Harry este un hărțuitor, un violent și un stalker!

fanwriter91: – Încerc să mă pun în pielea acelor vecini: s-ar putea să fie oameni atât de speriați de ceea ce le-ar putea face Harry (sau ce a făcut deja) încât nici măcar nu au curajul să vorbească. Și în loc de Bo nu aș întreba câte fete au intrat … dar câte au ieșit! –

În plus, și spun acest lucru cu conștientizarea faptului că reiterez evidentul, este perfect posibil să avem multe relații de dragoste și să fim persoane bune, atât pentru un bărbat, cât și pentru o femeie. Totul se rezumă la a-ți respecta partenerul și a nu fi niciodată abuziv: dacă nu vrei să ai o relație stabilă, sau să formezi un cuplu deschis, sau orice altceva, tot ce contează este că nu există nicio înșelăciune împotriva celuilalt. Desigur, același raționament se aplică și în cazul relațiilor homosexuale. Cei doi intră în casă și capitolul se termină: ce suspans!

În interiorul casei, Harry o ajută pe Bo să-și scoată geaca, profită de ocazie pentru a o săruta din nou pe gât, iar ea se cutremură.

Să ne înțelegem, chiar și un sentiment de plăcere te poate face să te cutremuri, dar din primul capitol această fată nefericită repetă cât de mult o îngrozește Styles: și acum ar trebui să cred că are frisoane pentru că îi place? În caz contrar, cum e posibil ca chestia asta să fie excitantă? Tot ce simt eu este o îngrijorare puternică. Bo se retrage, bâlbâie ceva și, în cele din urmă, îi dă un “mulțumesc” lui Harry. Să o lăsăm baltă, nu mai vreau să mă repet.

fanwriter91: – Ar putea fi, totuși, într-o poveste sensată, un gest disperat menit să calmeze fiara. Dacă ai de-a face cu un nebun care te-ar putea ucide într-un acces de furie, al satisface ar crește șansele de supraviețuire. –

El spune că “ar face-o din nou”, adică ar masacra din nou pe oricine altcineva care ar îndrăzni să o atingă și încă o dată o gâdilă cu buclele. Acest lucru despre bucle este o adevărată frază de captare: este într-adevăr o tactică câștigătoare de curtare? La liceu aveam mult păr creț, dar cel mai mult ce puteam să primesc a fost ca unele fete îmi simțeau părul comparându-l cu lâna unei oi. Dar mă roșeam până la urechi la fel.

Harry merge să se spele pe mâini (vă reamintesc că încă mai are mâinile pătate de sânge), iar Bo profită de ocazie pentru a descrie rapid apartamentul, spunând că este surprinsă de normalitatea sa: și la ce se aștepta, la o peșteră?

Lady R:- Mă așteptam și eu, din păcate. Cel puțin fata nu se plânge de culoarea pereților.-

Apoi îl întreabă pe Styles dacă are colegi cu care trăiește și își face griji că va auzi un răspuns negativ.

Inima mea s-a scufundat un pic la raspunsul sau. Aveam un fel de speranta ca ar exista cineva care sa ma ajute, daca s-ar intampla ceva.

Copiez toate aceste propoziții doar pentru a vă arăta că nu exagerez și nu inventez nimic: Bo este în mod constant intimidată de gândul de a fi singură cu Harry. Cum credeți că așa ceva poate să fie frumos și romantic? Harry îi ordonă lui Bo să meargă să se culce pe patul lui, ea nu vrea, el o obligă să se supună, ea încă o dată refuză.

Fruntea lui a crescut intr-o incruntare, ochii lui erau negrii si ingustati spre mine. Poate ca nu era obisnuit ca oamenii sa nu se supuna ordinelor lui.

În acest moment, Harry-homo-sexistus încarcă biata fată pe umăr, așa cum făcuse câteva capitole înainte în parcare și o pune pe pat, de parcă ar fi o păpușă.

După descrieri foarte inteligente ale faptului că Harry pare să vadă bine în întuneric (și vă mulțumesc, este camera lui!) și faptul că ochii lui par să “strălucească” la lumina lămpii (amintiri din Twilight?), omul peșterii îi cere protagonistei să poarte un tricou și pantaloni scurți luați din dulapul lui. El o lasă în pace să se schimbe, dar, de îndată ce este gata, se întoarce în cameră pentru a ne încânta cu un comentariu:

“Mmm, arati bine in hainele mele.”

Dacă cei doi ar fi fost un cuplu normal, această propoziție nu m-ar supăra deloc, dar ei chiar nu sunt un cuplu normal. Momentul porno a sosit în cele din urmă!

Dacă vă poate consola, de fapt, va fi un porno soft, dar destul de ciudat. Harry se apropie de Bo, reia sărutarea de la capăt, dar, după ce îi strânge sânii, ea pare să reacționeze.

Nu am simtit niciodata asa ceva inainte, furnicaturile aprinse se simteau pe corpul meu. Asta a fost inainte ca mintea mea sa intre cu totul in ceata. M-am luptat cu stransoarea lui Harry, el a ras profund cand m-a eliberat. Am alergat pana la usa, prinzand manerul si tragand de ea deschizand-o.

 “Bo.” Harry m-a avertizat.

 Era chiar in spatele meu. Mana lui mare a izbit usa deasupra capului meu, inchizand-o repede inainte ca eu sa apuc sa scap. Inima mea pompa tare cand m-am intors, spatele  meu apasa lemnul usii. M-am uitat in sus si am gasit ochii lui Harry atintiti pe mine. Respiratia imi tremura cand el si-a dus buzele in jos, usor, spre urechea mea.

 “Vreau sa te fac sa te simti bine.” Harry sopti pe un ton enervant.

Desigur, Harry, chiar vrei să o faci să se simtă bine, de aceea o urmărești de zece capitole și îi impui totul, reținând cu greu furia de fiecare dată când ți se face o mică obiecție. În afară de menționarea obișnuită a dimensiunii titanice a lui Styles (“mâna lui mare”, dar unde?!), nu am reușit încă să subliniez cum se bucură (“a râs profund”) în fața încercărilor zadarnice ale lui Bo de a scăpa de el?

Harry stă pe marginea patului și o trage pe Bo pe genunchii lui, apoi își scoate cămașa, iar vederea pectorarilor pare să facă ca reticența protagonistei să dispară, care se “surprinde” atingând-ui corpul, până când ajunge la atins boxerii care ies din blugi.

fanwriter91:- Cineva să-i spună autoarei, traducătorilor și cititorilor că adevăratul Harry Styles ar fi un tip slăbănog.-

În realitate, Bo continuă să nu știe cum să reacționeze între atracție și frică, mai ales atunci când Styles își scoate cureaua și își desface nasturii blugilor.

Nu, nu este nevoie să ne dăm la fugă ca disperații: nu vom vedea nimic, din fericire. Numai că Harry începe să maseze chestia lui de deasupra boxerilor, în timp ce cu o mână o ține pe protagonista care ar vrea să scape. Ce clasă! Ce disconfort! Și atunci, nu a spus că vrea să o facă să se simtă bine?! În orice caz, iată ce se întâmplă.

Nu l-am mai vazut facand asta inainte.  Harry parea atat de vulnerabil cand il priveam si apasam palma in jos. Era un contrast mare intre ceea ce am vazut mai devreme si atunci cand l-a batut violent pe Jake. Acum, Harry gemea linistit, bucurandu-se de placerea ce-i trecea prin corp. Poate a fost pentru ca voiam sa ma simt mai puternica, sa creez un sentiment de dominare, ca acela pe care Harry il avea asupra mea mereu. Oricare ar fi motivul, eram curioasa sa aflu cum se simte persoana care il provoaca. Ochii s-au impuscat deschisi cand  degetele mele atingeau muschii tensionati ai stomacului sau. Mana mea tremura cand m-am mutat la materialul negru descoperit deasupra blugilor lui. Am ramas uimita cand mana lui mare a cazut peste a mea, incurajandu-ma. Ochii lui Harry s-au blocat pe fata mea cand el imi arata cum sa-l ating. A respirat mai greu cand am stors usor, vizionam cu admiratie cum soldurile lui Harry se zguduiau sub atingerea mea.

Bo începe să-l masturbeze pe Harry pentru a “se simți mai puternică decât el”.

Bo, esti o dementă!

Îi dai lui Harry exact ce vrea și crezi că este o modalitate de a obține o “răzbunare”?!

Scuzați-mă, dar o fată ignorantă în materie sexuală ce lecție ar trebui să tragă din această scenă și din această poveste?

Vreau să vă reamintesc pentru a nu știu câta oară că Bo nu a consimțit niciodată în mod deschis, dimpotrivă, ea a încercat în mod repetat să scape de abordările lui Harry, de care îi este frică! Și aici, de nicăieri, decide să-i dea un masaj acolo?! Eh, dar ai văzut ce pectorale? Ce “mâini mari”? Apoi așteptați până când citiți despre “erecția sa proeminentă”!  În fața tuturor acestor lucruri, nu se poate face altceva decât să se predea Bărbatului, mi se pare logic.

Vă voi scuti de descrierea detaliată a actului de masturbare cu boxerii, deși, trebuie să fiu sincer, nu l-am mai găsit niciodată în nicio poveste de genul ăsta. Mă limitez la a sublinia faptul că Bo este într-adevăr convinsă că palparea organelor genitale ale stalkerului ei de încredere o pune într-o poziție avantajoasă.

Pentru putin timp, am fost cea care controla tot, astfel i-am fixat buclele intre degetele mele. Un geamat adanc a fost fortat din strafundul gatului sau, cand am crescut intensitatea gurii mele, sugand cat am putut de tare. Voiam sa stie care e sentimentul, atunci cand cineva te face sa te simti neajutorat.

Ce dracu spui, Bo?! Harry se bucură ca un porc, nu este la fel de îngrozit ca tine când ai scăpat din restaurant urmărită de el, acum mai puțin de cinci capitole! Pe scurt, în cele din urmă boxerii se udă și el se ridică să meargă la baie pentru a se schimba.

“Asta a fost revansa?” A intrebat zambind.

 Nu am raspuns.

” Poate ca ar trebui sa te enervez mai des.” A chicotit.” E distractiv.”

Desigur că râde de ea, viermele! După ce s-a spălat (cel puțin îi pasă de igienă), se întoarce la protagonistă și îi cere să doarmă cu el în pat. Și ea îl ascultă, de vreme ce:

Inca ma temeam de el, in ciuda momentului intim  pe care l-am impartasit cu putin timp in urma.

Ach…

Harry intră apoi în pat, cu toată grația de care este capabil.

Am fost impinsa in cealalta parte a patului, trupul sau cald l-a escaladat pe al meu.

Avem unele comentarii lascive pe faptul că Harry ar trebui să îi întoarcă favoarea, el pune o mână sub cămașa ei, dar apoi adoarme (ca un porc), în timp ce Bo rămâne trează, strânsă în îmbrățișarea lui și parțial intimidată. A doua zi de dimineață cei doi se trezesc, urmează alte glume idioate de la Harry, protagonista încă se simte jenată, apoi …

Ne așteaptă cam patruzeci și nouă capitole pline de… mai nimic.

În timp ce primele zece capitole sunt pline de evenimente, adică de toate actele de hărțuire și urmărire comise de răufăcătorul Harry, celelalte cincizeci nu conțin practic nimic: scene de sex și subploturi care nu merg nicăieri cu personaje secundare care apar și dispar. Da, este adevărat, va exista trecutul tragic al lui Styles care se va întoarce, dar nu cred că aceasta va fi o oportunitate pentru orice introspecție psihologică serioasă. Mai presus de toate, trebuie să repet, din acest moment nu va exista aproape niciodată o mențiune despre acțiunile lui Styles și comportamentul inacceptabil în primele capitole, el nu își va cere niciodată scuze și problema nu va mai fi ridicată niciodată. Și am citit toate aceste capitole, le-am citit, dar nu cred că pot să le fac recenzia de unul singur.

Evgenij se ridică și oftă.

-Deci, cum ești cu revizuirea?- a întrebat fanwriter91 intrănd pe ușă.

-Așa si așa … această fanfiction este prea mult pentru mine, mai rău decât toate celelalte povești italiane revizuite anterior …-

-Nu trebuie să o faci singur!- a răspuns fanwriter91, în timp ce notele coloanei sonore a Fellowship of the Ring crescuseră în background.

(de la 2:32)

-Tu ai început, iar eu pot continua.-

-Ești dispus să înfrunți acest ocean?-, întrebă Evgenij, punând o mână pe umărul lui Fanwriter și uitându-se serios în ochii lui.

-Desigur, prietene.- răspunse acesta cu hotărâre. Cei doi se mai uitară câteva clipe unul la celălalt.

-Oare dăm prea mult material yaoistelor?-, a întrebat cel mai înalt dintre ei.

Fanwriter91 a zâmbit nervos. Evgenij și-a ridicat imediat brațul și a luat telefonul pentru a o suna pe Sonja.

-Hei, și eu sunt aici!-, a exclamat mattheus93 intrâd cu fuga. -Eram dincolo uitându-mă la Stăpânul Inelelor, am pierdut ceva?-

Și astfel, după cum ați înțeles, această primă parte a recenziei “Dark” se termină aici. Traducerea următoarei părți, scrisă în italiană de fanwriter91, va sosi în curând!

Cu ușurare,

Evgenij

Pubblicità

Un pensiero su ““Dark” (Răul se apropie!) – Prima parte

Rispondi

Inserisci i tuoi dati qui sotto o clicca su un'icona per effettuare l'accesso:

Logo di WordPress.com

Stai commentando usando il tuo account WordPress.com. Chiudi sessione /  Modifica )

Foto di Facebook

Stai commentando usando il tuo account Facebook. Chiudi sessione /  Modifica )

Connessione a %s...